Tjenester jeg tilbyr 

Klar for å gi nettsiden din et løft eller lage et kurs som får folk til å si "Wow!"?
Da er jeg din go-to person! Jeg er her for å gjøre den digitale verden litt mer magisk og mye mindre stressende.

 

Nettsideutvikling


Enten du har en kjedelig nettside som trenger litt glans, eller en idé til den ultimate nettsiden er jeg her for å gjøre magien skje! Jeg tilpasser designet etter dine behov og sørger for en brukervennlig opplevelse.

Kajabi-sider og Kursutvikling

For deg som driver kurs eller ønsker å lansere onlinekurs, er jeg her for å hjelpe. Fra oppsettet av Kajabi-sider til utvikling og administrasjon av kursinnhold, tar jeg meg av alt.

E-postmarkedsføring

Effektiv e-postmarkedsføring er avgjørende for å nå målgruppen din. Jeg hjelper deg med å lage engasjerende e-postkampanjer, optimalisere innholdet og følge opp for å sikre høy konvertering. Vi skaper sammen de e-postene kundene dine ønsker å lese. 

 

WordPress-nettsider

WordPress er en kraftig plattform, og jeg er her for å maksimere potensialet. Enten det er installasjon, tilpasning eller løpende vedlikehold, tar jeg meg av alle aspekter ved WordPress-nettsiden din.

 

Digital Markedsføring

Å være synlig online er nøkkelen til suksess. Jeg utvikler skreddersydde digitale markedsføringsstrategier, inkludert sosiale medier, SEO og PPC, for å øke synligheten din og trekke inn riktig publikum.

 

 

Hvorfor velge Dyrk din bedrift?

  • Erfaring: Med lang erfaring innenfor virtuell assistanse og digital markedsføring, kan du stole på at jobben blir gjort riktig.
  • Tilpasningsdyktighet: Jeg tilpasser meg dine behov og mål for å sikre optimal ytelse.
  • Pålitelighet: Leveransene mine er punktlige, og jeg er alltid tilgjengelig for å støtte deg.

Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å lykkes online. Sammen kan vi ta din virksomhet til nye høyder!